Evenementen

Quickstart 2017. De geheimen van B2B-leadgeneratie in 1 sessie

Ons eindejaarsgeschenk aan jou:

2017 staat voor de deur. Terwijl sales in het laatste kwartaal alles op alles zet om de kansen van 2016 te verzilveren, kijkt marketing vooruit naar 2017. En vraagt zich af: hoe krijgen we genoeg nieuwe leads? En hoe bereiken we de targets voor 2017?

Event Quickstart 2017 uitgelicht

Herkenbare rolverdeling? Bij ProSpex ligt deze cyclus nogal anders. Marketing en sales zijn bij ons vervlochten in een innige relatie. Waarbij marketing de leads via een uitgekiende methodiek stap voor stap opwarmt, komt sales pas aan tafel als de lead warm genoeg is. In de tien jaar van ons bestaan hebben we iedere dag meer geleerd over hoe je relaties bouwt in de B2B markt. Over hoe je verschillende contactmomenten in een logisch verband brengt. Over hoe je de behoeften van de klant ontdekt en daarop kan inspelen. Of liever nog: de latente behoefte weet te triggeren. Waardoor je vertrouwen wint. Een echte relatie opbouwt. En vervolgens met en voor je klant werkelijke business kan genereren.

Geheimen ontrafeld

In samenwerking met vele grote en kleine B2B bedrijven hebben we de geheimen ontrafeld van succesvolle leadgeneratie. In de praktijk getoetst en via onderzoek gestaafd, is er een methodiek ontworpen die marketing en sales samen van ‘frozen’ via ‘warm caller’ en ‘profiler’ richting ‘sniper’ ontwikkelt. Een sterke en schaalbare combinatie van marktonderzoek, contentmarketing, email & telemarketing, social media en marketing automation en sales-trainingen.

In onze kennisbank, contacten met klanten en via masterclasses delen we onze kennis. En nu, als eindejaarsgeschenk voor jou, hebben we een speciaal aanbod: Op 15 december (= VOL) en 17 januari organiseren we twee ‘Quickstarts’, om in 2017 direct succesvol om te gaan met leads.

  • Quickstart 1 = VOL:  15 dec. 2016 van 09:30 uur tot 11:30 uur in het Amstel Hotel te Amsterdam
  • Quickstart 2 = VOL: 17 jan. 2017 van 09:30 uur tot 11:30 uur te Rotterdam

Quickstart 2017 - Event

In 2 uur leer je onze B2B-leadgeneratie geheimen. En heb je de kennis en tools om in 2017 zowel marketing als sales te laten scoren. Zie het als ons eindejaarsgeschenk aan jou. En als jouw eindejaarsgeschenk aan je team en je bedrijf. Wees er snel bij, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven