Evenementen

In mei gaan we op herhaling!

 

Hoe blijf je relevant voor je doelgroep en hoe kun je slim inspelen op veranderend klantgedrag? Welke technieken dragen concreet bij aan een voorspelbare funnel? Wegens succes organiseren we in mei wederom de Quickstart. Dit keer in ons nieuwe kantoor! Tijdens dit event verdiepen we ons samen met jou in de belangrijke thema's op het gebied van Content Marketing en Social Selling. 

Quickstart 2018
In een korte ochtendsessie met een broodje en een kop koffie delen we onze leadgeneratie geheimen en de inzichten uit de Benchmark. Dit jaar stond de Benchmark geheel in het teken van grip op sales. Nieuw dit jaar is het onderwerp Social Selling - hoe pakt een millennial dit aan? Daarnaast bieden we in de breakout sessies voldoende ruimte voor inhoudelijke verdieping en tijd om te netwerken.

Datum en locatie

  •  23 mei 2018 van 08.30 tot 12.00 uur - Travelport Gebouw in Amsterdam-Sloterdijk

Programma
08.30 - 09.00 uur    Ontvangst met ontbijtbuffetje
09.00 - 09.45 uur    Hoe krijg je grip op je funnel?
09.45 - 10.30 uur    Social Selling: Hoe pakt een millennial dit aan?
10.30 - 11.00 uur    Pauze en netwerken
11.00 - 12.00 uur    Breakout sessies

Content marketing: Hoe krijg je grip op je funnel? - Maarten van Rijckevorsel

De wens om mee te liften op de economische groei legt extra druk op sales- en marketingafdelingen. Zij moeten de hoge omzetverwachtingen waarmaken. Daarvoor is meer grip nodig op de salesfunnel. Hoe bereik je effectief je doelgroep, hoe kom je aan voldoende leads en hoe zet je die om in concrete nieuwe business?

Social Selling: Hoe doen millennials dat? - Bart Hendriksz

Op het gebied van Social Selling benutten bedrijven nog lang niet alle mogelijkheden. Sales en marketing hebben wel kennis over sociale media, maar zetten deze nog weinig effectief in. Ze delen slechts beperkt kennis en sturen onvoldoende op het creëren van fans. In het aanbieden van relevante content halen ze een mager zesje en ook het zicht op de klantreis kan beter.

Krijg ook grip op je funnel en reserveer snel je plek!

Quickstart 23 mei 2018

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven