Geschreven door:

Roy Beek

Sales & Leadgeneratie specialist

Roy Beek

Nieuws

Grip op uw acquisitie

 

Grip-op-uw-acquisitie: wat doen snel groeiende consultancy bedrijven slimmer?

Er is momenteel gelukkig weer economische groei in Nederland en ook de consultancy branche profiteert hiervan. Wellicht merkt u dit ook binnen uw eigen organisatie. Nu blijkt dat de snelst groeiende consultancy organisaties in Nederland ruim tijd en geld investeren in business development, waaronder in marketing en leadgeneratie en maximaal profiteren van deze groei.

Waar liggen uw kansen voor groei?

Prospex is in samenwerking met Consultancy.nl, met een grootschalig benchmarkonderzoek gestart onder de adviesbureaus van Nederland.

Met dit onderzoek kunt u de effectiviteit van uw eigen acquisitie inspanningen vergelijken met die van andere adviesbureaus en waar u kansen laat liggen. In dit onderzoek gaan we in op o.a. de volgende vragen:

  • Hoe volwassen is uw marktbewerking: heeft u grip op de marketingfunnel?
  • Waar staan Nederlandse consultancy bedrijven met de adoptie van contentmarketing?
  • Waar liggen in 2018 uw belangrijkste kansen voor groei?

DOE NU MEE AAN DE BENCHMARK

Stoppen met push marketing en profiteren van de vele mogelijkheden die nieuwe marketing technologie biedt, maakt de rolverdeling en interne samenwerking op acquisitie anders. Hoe gaan uw vakgenoten daarmee om en wat kunt u van hen leren?

Meedoen kost enkele minuten

Het beantwoorden van de vragen kost slechts 8-10 minuten van uw tijd.

Na afloop ontvangt u het benchmarkrapport

Als dank voor uw deelname ontvangt u direct na afronding een terugkoppeling van uw antwoorden in de vorm van een persoonlijk benchmark met andere vakgenoten. En na afronding van de onderzoeksperiode overhandigen wij u een waardevol en gedegen onderzoeksrapport. De inzichten die deze benchmark oplevert, kunt u direct gebruiken binnen uw organisatie.

Vertrouwelijkheid

Het onderzoek is een initiatief van Prospex BV en Consultancy.nl. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw antwoorden om. Vragen en/of opmerkingen kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven