Nieuws

ADO en ProSpex nodigen alle deelnemers Masterclass uit voor thuiswedstrijd ADO

Leon en Maxim Spek hebben het tijdens de ProSpex Masterclass al aangekondigd: alle deelnemers aan de Masterclass zijn van harte uitgenodigd voor de thuiswedstrijd van ADO Den Haag tegen Roda JC op 20 januari 2012 om 20:00 uur in het Kyocera stadion.

ado

Leon en Maxim Spek hebben het tijdens de ProSpex Masterclass al aangekondigd: alle deelnemers aan de Masterclass zijn van harte uitgenodigd voor de thuiswedstrijd van ADO Den Haag tegen Roda JC op 20 januari 2012 om 20:00 uur in het Kyocera stadion. Tijdens die wedstrijddag hebben alle deelnemers samen met een introducé een luxe plaats op de eretribune en krijgen toegang tot de ADO Businessclub.

De deelnemers aan de ProSpex Masterclass die van deze uitnodiging gebruik maken, kunnen zich onder vermelding van ''ADO – Roda Masterclass ProSpex" aanmelden via e mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . ADO Den Haag stuurt u dan zo spoedig mogelijk een bevestiging met daarin de overige informatie. U heeft trouwens ook recht op een parkeerkaart voor het P3 (Wegener) vak.


Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven