Geschreven door:

Maxim Spek

Oprichter

Maxim Spek

Nieuws

Certified Citrix salesprofessionals van ProSpex succesvol op locatie Citrix

Steeds vaker vormt de dienstverlening van ProSpex een integraal onderdeel van het verkoopproces van haar klanten. Twee bij Citrix gedetacheerde professionals van ProSpex zijn door Citrix erkend als Certified Sales Professionals.

Certified Citrix salesprofessionals van ProSpex succesvol op locatie 

Steeds vaker vormt de dienstverlening van ProSpex een integraal onderdeel van het verkoopproces van haar klanten. Twee bij Citrix gedetacheerde professionals van ProSpex zijn door Citrix erkend als Certified Sales Professionals. 

Training on the job

Voor klanten zoals Citrix is het belangrijk dat marketing- en/of salesprofessionals op locatie actief zijn. Bij Citrix vroegen de saleswerkzaamheden dusdanige specifieke vaardigheden dat medewerkers van ProSpex hiervoor zijn getraind. ProSpex is daarom altijd op zoek naar professionals die al een sterke basis kennis hebben en in staat zijn zich de specifieke kennis van de klanten snel eigen te maken. Bij Citrix hield dit in dat een aantal collega's zich Certified salesprofessionals mag noemen.

Citrix

Citrix is marktleider op het gebied van mobiel management, virtualisatie, gegevens delen, netwerken en mobiele werkplekken. De vraag naar ProSpex professionals stijgt en ons team groeit snel om aan de vraag naar outboundspecialisten op het gebied van leadgeneratie in markten als cloudservices en ICT-bedrijven te voldoen.

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven