Geschreven door:

Maxim Spek

Oprichter

Maxim Spek

Nieuws

DHPA Techday 2014: ProSpex weer bron voor koffie en new business

Na het grote succes in 2013 zal ProSpex ook dit jaar weer prominent aanwezig zijn op de DHPA Techday. Dinsdag 13 mei serveert ProSpex weer de koffie en new business inspiratie.

DHPA Techday 2014

Espresso en Sales

Net als vorig jaar serveert ProSpex ook dit jaar de honderden bezoekers de lekkerste koffie en een goed gesprek in onze smaakvolle espressobar. ProSpex ondersteunt vanuit de intensieve samenwerking met de DHPA hosting- en cloudproviders in hun totale sales proces. Het gesprek van de dag zal zeker weer gaan over het creeren van onderscheidend vermogen en het binnenhalen van nieuwe klanten in de concurrerende markt van hosting- en cloudproviders.

DHPA Techday 2014: All Hands-On Tech live

De Dutch Hosting Provider Association is een samenwerking van marktleidende hosting- en cloud providers en toonaangevende leveranciers. Vanuit haar kernwaarden professionaliteit, kwaliteit en transparantie levert de DHPA een bijdrage aan het vertrouwen in de online industrie als geheel.  De 2014 techday staat in het teken van vijf hands-on labs over o.a. DDoS mitigation, Intrusion Deception en De weg naar SDDC. Daarnaast zijn er het officiële NK Serverwerpen en tal van spraakmakende keynotes.
De dag wordt afgesloten met een BBQ en biedt u volop gelegenheid kennis te halen en bij te praten. 

Aanmelden

Wij nodigen u van harte uit voor de vierde DHPA Techday op 13 mei a.s. in de Farbique in Utrecht.

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven