Geschreven door:

Maxim Spek

Oprichter

Maxim Spek

Nieuws

Gratis €100K verkoopbudget?

Het eerste kwartaal van 2014 heeft ProSpex stevig campagne gevoerd. We wisten uit ervaring dat met het vergoten van ons budget en stevig inzetten met ’paid’ media, we onze sales funnel goed gevuld zou krijgen. De financiële ruimte werd letterlijk gevonden in onze eigen vierkante meters.

1 PRX nieuws Gratis €100K verkoopbudget uitgelicht

Het eerste kwartaal van 2014 heeft ProSpex stevig campagne gevoerd. We wisten uit ervaring dat met het vergroten van ons budget en stevig inzetten met ’paid’ media, we onze sales funnel goed gevuld zouden krijgen. De financiële ruimte werd letterlijk gevonden in onze eigen vierkante meters.

Verkoopbudget €100k uit heronderhandelen huurcontract

In 2010 was het REDEPT die in record tempo de Amsterdamse vestiging van ProSpex hielp aan te huren. Paul Stotesbury, directeur eigenaar van REDEPT, wees ProSpex er op dat het na vier jaar mogelijk was de bestaande huurovereenkomst open te breken en te heronderhandelen. Hoog tijd voor actie. Afgelopen week is de nieuwe verlengde huuroverenkomst gesloten waardoor een besparing van circa EUR 100.000,- werd onderhandeld ten opzichte van de bestaande situatie. 

Wilt u ook salesbudget vrijmaken uit vierkante meters, neem contact op met REDEPT

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven