Nieuws

Hema, ook echt ProSpex

In de zomer van 2010 zijn de Hema en ProSpex een samenwerking aangegaan, waarbij de opdracht het positioneren en direct verkopen van de HEMA cadeaukaart is.

maandag, 30 augustus 2010

In de zomer van 2010 zijn de Hema en ProSpex een samenwerking aangegaan, waarbij de opdracht het positioneren en direct verkopen van de HEMA cadeaukaart is. De HEMA cadeaukaart is een kaart, die wordt geactiveerd met een saldo en waarmee aankopen in alle HEMA winkels in en buiten Nederland betaald kunnen worden. In de zakelijke markt kunnen bedrijven en instellingen hun relaties en personeel verrassen.  Bijvoorbeeld als eindejaarsgeschenk of incentive. Bovendien kan de kaart goed worden ingezet als premium en binnen een loyalty concept.

Ook ProSpex zelf gaat de kaarten inzetten als incentive voor de teleconsultants die de meeste bezoekafspraken of leads genereren. ProSpex heeft daarom bij de Hema speciale ProSpex kaarten laten maken. We gaan er vanuit dat deze kaart de collega's extra zal stimuleren om voor onze klanten leads en bezoekafspraken te genereren. De kaarten kunnen worden ingeleverd bij een van de 500 HEMA-vestigingen in Nederland.

Zoals de kaart het al zegt: “For Closers Only”

Afbeelding1

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven