Geschreven door:

Maxim Spek

Oprichter

Maxim Spek

Nieuws

ProSpex & 'ANWB voor de zaak' samen succesvol van start!

Afgelopen maandag ging het sales project 'ANWB voor de zaak van start'. Weken van intensieve voorbereiding gingen hier aan vooraf...

Afgelopen maandag ging het sales project 'ANWB voor de zaak van start'. Weken van intensieve voorbereiding, waarbij de complete contactstrategie van ANWB voor de Zaak flink onder handen is genomen, gingen hier aan vooraf. Zo werd allereerst goed gekeken naar de te benaderen doelgroep van bestaande en nieuwe prospects en de in te zetten kanalen zoals email, websites, online order formulieren en telemarketing.
 

Gemengd team ANWB & ProSpex op locatie ANWB

Een gemixed team van ANWB en ProSpex medewerkers sluit nu nieuwe orders onder begeleiding van het ProSpex sales management. Sven de Laaf - projectmanager ANWB voor de Zaak: 'We zijn blij met de creatieve inbreng van ProSpex, het gonst en zingt nu op de afdeling. Dat is genieten. Daarnaast heb ik gemerkt dat de intensieve voorbereiding van deze campagne zeer nuttig is gebleken. Een sales campagne als deze kan pas succesvol zijn als alle elementen uit de contact strategie op elkaar aansluiten’. 

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven