Nieuws

ProSpex genomineerd voor Ernst & Young Entrepeneur of The Year Award

ProSpex dingt mee voor 'World’s biggest business award' ProSpex, marktleider én specialist in business-to-business telemarketing, is genomineerd voor de Ernst & Young ‘Emerging Entrepreneur of The Year 2011’.

dinsdag, 07 juni 2011

eoy 2011 genomineerd

ProSpex dingt mee voor 'World’s biggest business award'
ProSpex, marktleider én specialist in business-to-business telemarketing, is genomineerd voor de Ernst & Young ‘Emerging Entrepreneur of The Year 2011’. In de jaarlijkse verkiezing van de meest succesvolle ondernemingen van Nederland, is ProSpex genomineerd in de categorie ‘Emerging’. De voorrondes zijn inmiddels achter de rug en in september nemen de broers Leon en Maxim Spek, oprichters van ProSpex, het op tegen tien andere genomineerden. Ze zullen zich presenteren aan een jury, waarna de finalisten in het najaar bekend worden gemaakt. Voor meer informatie zie: www.prospex.nl

Nominatie ‘Emerging Entrepreneur of The Year 2011’
ProSpex, marktleider in B2B-telemarketing, is genomineerd voor de Ernst & Young ‘Emerging Entrepreneur of The Year 2011’. In de categorie ‘Emerging’ nemen zij het op tegen tien andere ondernemingen. Ondernemingen die binnen deze categorie vallen bestaan tussen de één en zeven jaar en hebben de laatste drie jaar meer dan 20% omzetgroei per jaar gerealiseerd. In september worden de finalisten bekend gemaakt, nadat de genomineerden zich hebben gepresenteerd aan de jury.

Leon Spek, samen met zijn broer Maxim oprichter van ProSpex: “We zijn erg trots op onze nominatie voor deze prestigieuze ondernemersprijs. We zijn bezig met een professionaliseringsslag en hebben onlangs zelfs een Raad van Advies aangesteld. Onze ambities met ProSpex zijn hoog en het winnen van deze prijs zou een waanzinnig mooie erkenning zijn”.

Ernst & Young Entrepreneur of The Year

Met ruim vijftig deelnemende landen wordt deze onderscheiding met recht ‘World’s biggest business award’ genoemd. Een titel waarbij Ernst & Young vernieuwd ondernemerschap nadrukkelijk op een voetstuk zet en ondernemers aanmoedigt en ondersteunt om het beste te halen uit zichzelf, hun cliënten en medewerkers. Voor meer informatie zie www.ey.nl

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven