Nieuws

ProSpex Masterclass 2011: Verkopen is fun in barre tijden

Na twee succesvolle Masterclasses in 2009 en 2010 op het hoofdkantoor van Microsoft nodigt ProSpex u graag opnieuw uit voor een spectaculaire Masterclass.

dinsdag, 11 oktober 2011

drseelz

Na twee succesvolle Masterclasses in 2009 en 2010 op het hoofdkantoor van Microsoft nodigt ProSpex u graag opnieuw uit voor een spectaculaire Masterclass. Dit jaar zal DrSeelz® (Harrie van Heck) als een soort stand-up sales comedian zijn messcherpe boodschap op een humoristische wijze brengen. De lezingen en spreekbeurten van DrSeelz® zijn nu al legendarisch. Met zijn humor en relativerende zelfspot neemt hij zijn toehoorders mee in de (absurde) wereld van de verkoop en de wetenschap.

Zijn lezing "Verkopen is Fun in Barre Tijden" geeft u inzicht in een aantal eenvoudige tools waardoor u uw verkoop een onverwachte boost kunt geven. Soms simpel, soms verrassend, maar altijd toepasbaar en getoetst in de praktijk. In een spetterende lezing gaat u zelf ervaren hoe u, ook in barre tijden, met plezier meer verkoop uit uw verkoop kunt halen.

Netwerken, speeddaten, nieuwe contacten leggen; kortom wisselende contacten. Na de pauze leert DrSeelz® u met behulp van creatieve slogans en flessen wijn hoe u snel zakelijke contacten kunt leggen. Dit brengen we direct 'on the spot' in praktijk. U gaat gegarandeerd naar huis met de kaartjes van een aantal zinvolle zakelijke contacten uit het krachtige ProSpex netwerk!

Kom woensdag 9 november naar het Museon in Den Haag. Schrijf je in door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het aantal deelnemers, inclusief namen. Wees er snel bij, ook vorig jaar hebben we tientallen mensen helaas teleur moeten stellen.

Programma woensdag 9 november:

13.00 tot 13.30 uur: Ontvangst

13.30 tot 13.45 uur: Opening door Leon en Maxim Spek

13.45 tot 15.15 uur: De DrSeelz® show!

15.15 tot 15.45 uur: Pauze

15.45 tot 16.45 uur : Wisselende contacten olv DrSeelz®

16.45 tot 17 45 uur: Borrel

Locatie:

MUSEON

Museum voor Cultuur en Wetenschap

Stadhouderslaan 37

2517 HV Den Haag

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven