Geschreven door:

Maxim Spek

Oprichter

Maxim Spek

Nieuws

ProSpex Masterclass Total Identity groot succes

De ProSpex Masterclass 'Meer verkopen door een sterk merk' met merkenbureau Total Identity was een groot succes. Directeur en merkenbouwer van het bedrijf Bob van der Lee en zijn collega Jitze Reeder spraken donderdagmiddag 2 oktober een volle zaal geïnteresseerden toe op de ProSpex locatie in Amsterdam.

prospex masterclass total identity

De ProSpex Masterclass 'Meer verkopen door een sterk merk' met merkenbureau Total Identity was een groot succes. Directeur en merkenbouwer van het bedrijf Bob van der Lee en zijn collega Jitze Reeder spraken donderdagmiddag  2 oktober een volle zaal geïnteresseerden toe op de ProSpex locatie in Amsterdam. In een anderhalf uur durende interactieve sessie (bekijk de slideshare) schetste Van der Lee treffend het verschil tussen randvoorwaarden en kernwaarden. De bezoekers werden uitgedaagd en geprikkeld - zoals ProSpex het graag ziet - na te denken over het onderscheidend vermogen van hun bedrijf en de waarde van hun merk. Binnenkort zal Prospex een videosamenvatting van deze Masterclass publiceren.

Inschrijven Masterclassreeks geopend

ProSpex organiseert meerdere malen per jaar exclusieve masterclasses, waarin experts hun specifieke kennis delen met relaties van ProSpex. De onderwerpen bevinden zich op het boeiende snijvlak van marketing en sales. De datum voor de volgende Masterclass in de reeks is donderdag 11 december. Het onderwerp wordt binnenkort bekendgemaakt. Geïnteresseerd? De vorige Masterclass was binnen enkele dagen vol, blijf op de hoogte door u alvast aan te melden.
 

 

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven