Nieuws

ProSpex wint FD Gazellen 2011!

ProSpex is FD Gazelle! De partners Het Financiele Dagblad, ABN AMRO, Graydon, KPMG en Porsche hebben ProSpex daarmee gefeliciteerd.

dinsdag, 18 oktober 2011

fd gazellenGeweldige prestatie
ProSpex is FD Gazelle! De partners Het Financiele Dagblad, ABN AMRO, Graydon, KPMG en Porsche hebben ProSpex daarmee gefeliciteerd. Het is voor het achtste jaar dat Het Financieele Dagblad onderzoek doet naar snelgroeiende ondernemingen in Nederland. Er zijn dit jaar 230 bedrijven met een omzetgroei van gemiddeld 20% of meer over de afgelopen 3 jaar en ProSpex hoort hier bij! Een geweldige prestatie in toch economisch lastige jaren.

In de maand november staan de FD Gazellen centraal in Het Financieele Dagblad, met veel artikelen over groei, interviews met snelle groeiers en op BNR Nieuwsradio met samenvattingen van de prijsuitreikingen.

Prijsuitreikingen
Alle FD gazellen ontvangen een Award en een aantal andere prijzen. Bovendien worden per categorie en per provincie de snelste groeiers beloond met de Gouden FD Gazellen. De prijzen worden uitgereikt op vier feestelijke regionale bijeenkomsten. ProSpex ontvangt de award op dinsdag 15 november op het hoofdkantoor KPMG in Amstelveen.

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven