Nieuws

ProSpex wint OndernemersPrijs Haaglanden 2012

ProSpex heeft de OndernemersPrijs Haaglanden 2012 in de wacht gesleept. Gisteravond mochten Leon en Maxim deze regionale prijs voor 'excellent ondernemerschap' in ontvangst nemen.

donderdag, 17 november 2011

final-beeld

ProSpex heeft de OndernemersPrijs Haaglanden 2012 in de wacht gesleept. Gisteravond mochten Leon en Maxim deze regionale prijs voor 'excellent ondernemerschap' in ontvangst nemen. Tijdens een feestelijke uitreikingavond in Kasteel Wittenburg te Wassenaar wees de jury ProSpex aan als winnaar en werden Leon en Maxim geroemd om "hun ondernemerslef en marktleidersmentaliteit".

"We zijn ontzettend trots op het winnen van deze prijs en zijn onze relaties, die ons de afgelopen vier jaar hebben gesteund, ontzettend dankbaar voor hun vertrouwen. Naast het feit dat dit natuurlijk een prachtige erkenning is, wordt met het winnen van de OndernemersPrijs Haaglanden 2012 wederom het succes van onze dienstverlening bewezen!", aldus Leon en Maxim Spek

De jury sprak tijdens de uitreikingsavond de volgende lovende woorden uit:

"Prospex stelt ondanks de groei kwaliteit altijd boven kwantiteit. Leon en Maxim werken met aanstekelijk enthousiasme, tonen ondernemerslef en durven risico's te nemen."

Vanochtend heeft ProSpex de overwinning op alle drie de vestigingen uitgebreid gevierd met de medewerkers, die dit succes natuurlijk ook mede mogelijk gemaakt hebben.

Bewegende beelden van het moment van de uitreiking zijn te zien via de volgende link op West Online; klik hier

Artikel AD: ProSpex in de prijzen hier: klik hier

Foto's:

foto oph 2012

prospex haaglandenprijs

foto oph 2012 ii

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven