Geschreven door:

Ron Betist

Sales & Leadgeneratie specialist

Ron Betist

Nieuws

The Distinguished Gentleman’s Ride

Steun de strijd tegen prostaatkanker en sponsor onze collega Ron Betist en zijn team tijdens The Distinguished Gentleman’s Ride.

The Distinguished Gentlemans Ride

Onze collega Ron Betist is al ruim vijf jaar als commercieel verantwoordelijke verbonden aan ProSpex. Zijn aanstekelijk enthousiasme waarmee hij de kwaliteit van onze dienstverlening weet te presenteren en daarmee veel klanten aan ons verbonden houdt is bekend. 

Minder van onze relaties zijn op de hoogte van zijn passie voor motorrijden en zijn “verleden” in dienst van de overheid. De voorliefde voor het berijden van tweewielers in stijl combineert hij nu met de inzet voor een nobel doel.

The Distinguished Gentleman’s Ride 

Op 27 september a.s. vindt voor de derde maal The Distinguished Gentleman’s Ride plaats.

Op deze zondag stappen wereldwijd ruim 15.000 motorrijders in hun scherpst gesneden maatpak op klassieke motoren. Uitgangspunt hiervoor is op stijlvolle wijze manier zoveel mogelijk geld in te zamelen ten behoeve van de strijd tegen prostaatkanker.

Ook in Amsterdam zal een dergelijke rit gereden worden. Hieraan zullen Ron en zijn team deelnemen als “Team The English Hatter”.

Ron Betist:
"
Prostaatkanker is de meest voorkomende kanker bij mannen. Boven de vijftig neemt het risico sterk toe. Elke dag dat je gezond blijft moet je vieren en diegenen die met deze ziekte te maken hebben ondersteunen."

Voor meer informatie over het evenement: www.gentlemansride.com

Het team The English Hatter​

Jan Schilder (59) – oud-motorrijder politie verkeersdienst Amsterdam. Nu rijschoolhouder, hoofdinstructeur KNMV en Ron’s  'oudste' vriend.
Julius Betist (27) – politicoloog, Secretaris EZ bij de Gemeente Amsterdam alsmede zijn oudste zoon.
Ron Betist (57) – oud-motorrijder politie verkeersdienst Amsterdam. Nu al jaren succesvol ondernemer in de zakelijke dienstverlening.

Voor meer informatie over het team: 
www.gentlemansride.com/team/TeamTheEnglishHatter

De leden van zijn clubje worden voor de rit voorzien van traditionele Engelse kledij door 'The English Hatter' (est. 1935). In tweed sports jackets, gesteven witte shirts, vlinderdassen, bretels, Ierse tweed petten en rokende pijpen sluit de outfit naadloos aan op het beeld van hun klassiek gestylde Engelse Triumph-motoren.

Sponsor het team

Ron en zijn mederijders roepen alle hulp in om als sponsor van hun team een bedrag te doneren, alsmede deze informatie onder zoveel mogelijk familie, vrienden en relaties te verspreiden!

Steun de strijd tegen prostaatkanker en sponsor onze collega Ron Betist en zijn team tijdens The Distinguished Gentleman’s Ride. Doneer nu via de teampagina: www.gentlemansride.com/team/TeamTheEnglishHatter.

Voor elke donatie wordt automatisch een factuur toegezonden waarmee de bijdrage fiscaal aftrekbaar is.

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven