Nieuws

Tobias Walraven, Jos Blejie e.a. nemen zitting in Raad van Advies ProSpex

ProSpex, marktleider en specialist in B2B telemarketing, heeft een Raad van Advies geformeerd die toezicht zal houden op de doelrealisatie van het bedrijf.

dinsdag, 30 mei 2011

advice

Directie ProSpex krijgt eigen klankbord

ProSpex, marktleider en specialist in B2B telemarketing, heeft een Raad van Advies geformeerd die toezicht zal houden op de doelrealisatie van het bedrijf. De Raad van Advies fungeert als klankbord voor de directie en zal kritisch toe zien op het bestuur en advies uitbrengen over het beleid van ProSpex Holding BV. De Raad bestaat uit Tobias Walraven (managing director van The Contact Community, voormalig oprichter en CEO van SNT), Jos Blejie (VP Sales bij Atos Origin), Hans Veldhuyzen van Zanten (ondernemer achter o.a. Easyhotel Benelux, Trilab en Micreos), Arjan van Dijk (manager informatisering Ymere) en Ruud Huisman (voormalig commercieel directeur MarktSelect BV). De leden zijn gekozen aan de hand van hun jarenlange ervaring en senioriteit op de kennisgebieden sales, marketing, finance, ICT, management en telemarketing.

Raad van Advies ProSpex
Het van oorsprong Haagse bedrijf ProSpex heeft een Raad van Advies benoemt die toe zal zien op het beleid en de doelrealisatie. De belangrijkste taak van de Raad van Advies is de directie van het B2B telemarketingbedrijf adviseren. Daarnaast zal de Raad van Advies fungeren als klankbord en toezien op het bestuur. De raad bestaat uit Tobias Walraven (managing director van The Contact Community en voormalig oprichter en CEO van SNT), Jos Blejie (VP Sales bij Atos Origin), Veldhuyzen van Zanten (ondernemer achter o.a. Easyhotel Benelux, Trilab en Micreos), Arjan van Dijk (manager informatisering Ymere) en Ruud Huisman (voormalig commercieel directeur MarktSelect BV). Alle heren hebben hun sporen in het bedrijfsleven ruimschoots verdiend.

Samenstelling Raad
De directie van ProSpex heeft de Raad van Advies samengesteld aan de hand van de ruime senioriteit en expertise van de leden. Zo is Tobias Walraven gekozen vanwege zijn indrukwekkende achtergrond in de contactcenter- en telemarketingbranche. Jos Blejie is geselecteerd op basis van zijn organisatorische ervaring en grote netwerk in de IT sector. Arjan van Dijk werd aan de hand van zijn uitgebreide netwerk gekozen en Ruud Huisman vanwege zijn ruime ervaring met marketing en sales. Hans Veldhuyzen van Zanten mocht volgens ProSpex als ‘serial enterpreneur en ondernemer pur sang’ niet ontbreken aan dit rijtje.

Leon Spek, mede-oprichter ProSpex Holding B.V.: “We zijn erg verheugd over de formatie van onze eigen Raad van Advies met vijf vooraanstaande personen uit het bedrijfsleven. We beschouwen de benoeming van de Raad van Advies dan ook als een belangrijke stap in het verder professioneel vormgeven van de toekomst van ProSpex en verwachten dat de leden van de Raad, ieder met hun eigen specifieke kennis en ervaring, hier een waardevolle bijdrage aan kunnen leveren.” aldus Spek.

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven