Nieuws

Vestiging Amsterdam officieel geopend door Uri Coronel

Op vrijdag 4 juni 2010 heeft ProSpex, zijn tweede vestiging officieel geopend. Uri Coronel, voorzitter VNO-NCW regio Amsterdam, kwam speciaal hiervoor naar het nieuwe kantoor in het Travelport Gebouw te Amsterdam Sloterdijk.

woensdag, 09 juni 2010

Op vrijdag 4 juni 2010 heeft ProSpex, zijn tweede vestiging officieel geopend. Uri Coronel, voorzitter VNO-NCW regio Amsterdam, kwam speciaal hiervoor naar het nieuwe kantoor in het Travelport Gebouw te Amsterdam Sloterdijk. In aanwezigheid van ruim 150 genodigden gaf hij het startsein voor de werkzaamheden van ProSpex vanaf de nieuwe vestiging in Amsterdam, die plaats biedt aan vijftig teleconsultants. Vervolgens kregen de aanwezigen een inspirerende masterclass van ‘The NetworKING’ Charles D.A. Ruffolo. Het van oorsprong Haagse bedrijf ProSpex voorziet accountmanagers in de zakelijke markt van sales leads en mag zich marktleider noemen op het gebied van B2B telemarketing. Met de opening van een tweede kantoor groeit Prospex tegen de crisis in.

Leon Spek: "We zijn ontzettend trots dat onze tweede vestiging nu al een feit is, want hier konden we tot acht weken geleden alleen nog maar van dromen! Door het aantrekken van nieuwe klanten en teleconsultants uit de Amsterdamse regio durfden we deze stap zo snel te zetten. We verwachten met ons nieuwe kantoor en de uitbreiding van het personeel, onze klanten nog beter te kunnen voorzien in zakelijke leads en bezoekafspraken voor hun accountmanagers. We merken dat daar juist in deze tijd een grote behoefte aan is!", aldus Spek.

Bekijk nu de video!

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven