Geschreven door:

Maxim Spek

Oprichter

Maxim Spek

Nieuws

Wim van Es wint de ProSpex fiets

Afgelopen week ontving Wim van Es van Grant Thornton de fel begeerde ProSpex fiets uit handen van ProSpex directeur Maxim Spek.

Afgelopen week ontving Wim van Es van Grant Thornton de fel begeerde ProSpex fiets uit handen van ProSpex directeur Maxim Spek. Tijdens De Account Manager van het Jaar Verkiezing was Wim één van de vele stemmers die hun stem hadden gegeven aan Doeke Geertsma als mogelijke winnaar van de titel Account manager van het jaar. Doeke won de verkiezing en daarmee werd Wim één van de kanshebbers. De verrassing was groot. Wim van Es: “Ik heb al jaren geen fiets meer en loop er al een tijdje  over na te denken om toch maar weer eens te gaan fietsen dus dit komt eigenlijk wel erg goed uit”.  

1 PRX nieuws wimvanes

 

Tijdens de uitreiking kwam uiteraard de vraag naar boven of De Account Manager van het Jaar verkiezing in 2014 ook weer gehouden gaat worden. Maxim Spek:” We zijn volop in gesprek met bedrijven en organisaties die interesse hebben getoond om een rol te spelen bij De Account manager van het Jaar verkiezing in 2014. We verwachten in de loop van het eerste kwartaal alles op een rij te hebben." Wordt vervolgd.

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven