Geschreven door:

Maxim Spek

Oprichter

Maxim Spek

Nieuws

Winnaars ProSpex WK 2014 pool bekend

Na een aantal weken van spanning, onverwacht lange wedstrijden en korte nachten is het wereldkampioenschap voetbal medio juli tot een ontknoping gekomen. Daarmee is ook de uitslag van de WK poule een feit.

winnaars prospex wk pool bekend uitgelicht

Na een aantal weken van spanning, onverwacht lange wedstrijden en korte nachten is het wereldkampioenschap voetbal medio juli tot een ontknoping gekomen. Daarmee is ook de uitslag van de WK pool een feit. 

Ellendoetmee

We zijn blij verrast te kunnen aankondigen dat we met stip op nummer één een winnares hebben. Onder de naam 'Ellendoetmee’  behaalde de 51-jarige Ellen Faessen de eerste plaats en werd ze daarmee eigenares van een iPad mini. Zij trok met de juiste voorspelling dat Duitsland wereldkampioen zou worden en Argentinië de verliezend finalist een ware puntensprint aan het eind. Op de tweede plaats is Julian Suurland (25) gefinisht onder de speelnaam 'FC de Berenhap' en Vincent Kaman (33) eindigde als 'Kamandante' als derde. Beide heren ontvingen direct na afloop op maat gemaakte kleding van Zano, specialist in maatwerk.

Prijsuitreiking

Tijdens een feestelijke prijsuitreiking bij ProSpex in Den Haag ontvingen de winnaars hun prijzen uit handen van ProSpex directeur Maxim Spek en Erik van Veen (directeur van Zano). Alle prijswinnaars ontvingen tevens een gratis workshop inbound marketing.

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven