Uncategorised

Nexor heet voortaan prospex professionals

Op 5 maart jl. heeft Nexor faillissement aangevraagd en dit is door de rechtbank bekrachtigd. Om continuïteit te kunnen geven aan niet alleen lopende samenwerkingen en overeenkomsten, maar ook de relaties uit een recent verleden van dienst te zijn, heeft de curator exclusieve overeenstemming met ons bereikt. Wij zullen NEXOR’s activiteiten, contacten en eventueel toekomstgerichte verzoeken overnemen. Uiteraard ligt de keuze tot zakendoen geheel bij u als opdrachtgever of als baanzoekende.

Prospex is specialist in detachering, werving & selectie en leadgeneratie. Wij hebben een actieve historie van 12 jaar commerciële b2b dienstverlening. Wil je meer weten over onze dienstverlening? Maxim is persoonlijk bereikbaar via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en mobiel op 06 8323 7629 of via LinkedIn https://www.linkedin.com/in/maximspek/

Ben je op zoek naar een nieuwe B2B sales  of marketing uitdaging? Wij zijn op dit moment actief op zoek naar professionals. Wil je meer weten over de openstaande jobs? Neem dan contact op met ons recruitment team op: 088- 015 07 16 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven