Professionals

Diensten

Professionals

PRX Diensten bijgevoegd professionals

Mensfactor bepalend voor het succes van marketing & salesorganisaties

Prospex professionals benchmarkt al jaren het succes van B2B marktbewerking in Nederland. In een nieuwe wereld waar content marketing, social selling en marketing automation hoog op de agenda staan blijkt juist de 'mensfactor' steeds belangrijker.  Een organisatie heeft in de huidige tijd echte relatiebouwers nodig. Marketing- en salesprofessionals die begrijpen wat een relevante dialoog is, en op welke wijze social selling en contentmarketing effectief kan worden ingezet.

Digital native relatiebouwers op uw locatie

Doordat sales en marketingsystemen steeds ingewikkelder worden is een binnendienst professional op locatie steeds aantrekkelijker. De nadruk wordt verlegd van ‘aantallen draaien’ naar het bouwen van een relatie in elk contact. Dan is het waardevol dat een collega dichtbij zit in uw organisatie. Die zorgt dat leads niet tussen wal en schip vallen maar in de juiste richting van de funnel worden gebracht. Wij zijn zeer betrokken en brengen bovendien frisse ideeën in, waar uw vaste personeel misschien niet zo snel aan denkt. Op die manier zal uw salesorganisatie zich laten blijven inspireren!

Kleinere teams met meer succes

Buitendienst teams kunnen veel efficiënter werken. Meer waardevolle bezoeken doen, sneller offreren en hogere succesrates behalen. Gevolg is dat er vanuit kleineren buitendienst teams wordt gewerkt. Voorwaarde is wel dat de binnendienst afdeling een integraal onderdeel vormt van het sales en marketingteam. De verkoop buitendienst doet alleen waar ze goed in zijn: ‘gesprekken voeren met prospects waar echt iets speelt’.

Getrainde prospex professionals direct beschikbaar

Prospex professionals heeft een groot eigen netwerk met professionals opgebouwd. Hierdoor zijn we in staat snel de juiste mensen te leveren die passen bij uw organisatie. Voor kortere of langere termijn. Of gewoon vast bij u in dienst. Trainees en ervaren professionals. Maar altijd met het prospex professionals kwaliteitslabel. En altijd met een korte oplevertermijn omdat we veel professionals in eigen huis hebben. 

Wat kan je leren van andere succesvolle bedrijven?

 

Prospex professionals heeft voor de achtste keer op rij de Nationale B2B-leadgeneratie Benchmark uitgevoerd.

In dit onderzoek gaan we in op o.a. de volgende vragen:

  • Wat kan je leren van andere succesvolle B2B marketeers?
  • Waar laat je kansen liggen als B2B marketeer of verkoopmanager?
  • Hoe richt je een voorspelbare salesfunnel in?
  • Hoe ver is zakelijk Nederland met social selling?

Download het rapport

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven