Online marketing

Vergroten van het bereik

Diensten

Online marketing

Vergroten van het bereik

Op zoek naar een ervaren partner bij het ontwikkelen van uw online marketing strategie en/of de bijbehorende werkzaamheden? Onze online marketing consultants werken graag met u samen aan een succesvolle online marketing strategie om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Online marketing strategie

Online marketing mag in geen enkele moderne marketing strategie ontbreken. Het doel van deze vorm van marketing is het vergroten van de zichtbaarheid op internet, het creëren van brand awareness, sales en leads. ProSpex adviseert u graag over de meest geschikte online marketing strategie voor uw organisatie. Ieder project starten we met het bepalen van de juiste koers. Wij verdiepen ons in het business model van de opdrachtgever en vertalen dit door naar een online marketing strategie. Doelstellingen worden geformuleerd en er wordt inzicht gegeven in de mogelijkheden die internet en moderne communicatie bieden.

PRX Diensten bijgevoegd onlinemarketing

Expertises

Na het ontwikkelen van uw online marketing strategie, kunnen wij ook operationeel alle werkzaamheden oppakken. Daarbij houden we rekening met verschillende aspecten zoals; uw doelstelling, doelgroep, boodschap, medium en planning. Hulpmiddelen die we gebruiken voor de invulling van online marketing zijn zoekmachinemarketing (SEA), zoekmachine optimalisatie (SEO), social media marketing en e-mailmarketing.

Rapportages

Uiteraard wilt u weten wat uw investeringen opleveren. ProSpex maakt dit inzichtelijk aan de hand van rapportages waarin wij de van te voren opgestelde KPI’s opnemen. Zo blijft u op de hoogte van de resultaten van uw campagnes en hoe het met uw website of webshop staat.

Meer weten over online marketing?

We leggen u graag uit op welke manier online marketing bijdraagt aan de realisatie van uw bedrijfsdoelstellingen. In een vrijblijvend adviesgesprek laten we u zien hoe u hulpmiddelen als zoekmachinemarketing (SEA), zoekmachine optimalisatie (SEO), social media marketing en e-mailmarketing optimaal kunt benutten. Ons team van ervaren specialisten op het gebied van content, techniek, vormgeving en marketing maakt van elk project een succes! Neem vandaag nog contact met ons op!

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven