Werken bij

B2B telemarketeer

Vacature

B2B Telemarketeer

Flexibele commerciële baan

 • Dienstverband: Parttime en Fulltime
 • Plaats: Radarweg, Amsterdam
 • Niveau: MBO/HBO niveau

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie zijn wij?

ProSpex is specialist in business-to-business leadgeneratie. Wij werken vanuit de visie dat verkoop het resultaat is van een relatie. Vertrouwen ontstaat door elke prospect stapsgewijs te verrassen met relevante inzichten. De kracht van ProSpex is het opbouwen van een slimme contactstrategie met daarin een combinatie van inspirerend benchmarkonderzoek, marketing automation, social engagement en telemarketing middels senior specialisten.

Je werkt in een team van zo'n 75 relatiebouwers (sales, strategen, design & techniek, tekstschrijvers, client service managers, telemarketeers) samen aan mooie projecten voor verschillende grote opdrachtgevers als Nationale Nederlanden, Leaseplan, Microsoft, Canon en vele MKB bedrijven.

Wat houdt de vacature in?

Als B2B telemarketeer sta je aan de beginfase van het salestraject met een accountmanager. Jij gaat vol zelfvertrouwen telefonisch potentiële klanten benaderen en gaat hierbij gesprekken voeren op hoogwaardig (management- en directie) niveau. Wij draaien jaarlijks tientallen campagnes en kiezen een campagne uit die het beste bij jou past. Denk hierbij aan twee soorten campagnes: een benchmarkcampagne en een daarop volgende afsprakencampagne. Bij een benchmarkcampagne zal jij bedrijven telefonisch benaderen om mee te werken aan een marktonderzoek. Bij een afsprakencampagne benader je deelnemers van het marktonderzoek, om vervolgens een afspraak in te plannen voor de accountmanager buitendienst van onze klant. Bij het maken van een afspraak zal jij een kort maar duidelijk gespreksverslag maken voor deze accountmanager zodat onze klant goed voorbereid aan tafel gaat. Naast deze twee soorten campagnes draaien wij ook afsprakencampagnes waarbij je bedrijven benadert om direct een afspraak in te plannen.

Jij zal als B2B telemarketeer deelnemen aan de kick-offs en pre-trainingen van de campagnes waar we jou voor geselecteerd hebben. Tijdens deze trainingen en kick-offs word jij verder geïnformeerd over het bedrijf waar jij tijdelijk het visitekaartje voor zal zijn. Er wordt van jou verwacht dat je je inleest op de campagne waar we jou voor geselecteerd hebben.

Wij bouwen aan relaties voor onze klanten en jij vormt een onmisbare schakel in de opbouw van deze relatie!

Wie ben jij?

Wij zoeken enthousiaste collega's die op zijn naar een flexibele commerciële baan. Je hebt een commerciële drive en ziet werken met targets als een uitdaging. Je hebt passie voor sales en bent bereid om mee te denken en met ons mee te groeien. Je bent in staat zakelijke taal te spreken op hoogwaardig (management- en directie) niveau. Hiernaast ben je in staat om zelfstandig aan campagnes te werken, deze eigen te maken en waar mogelijk je gespreksvaardigheden te perfectioneren. Wij gaan voor kwaliteit!

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent bereid met ons mee te denken en mee te groeien;
 • Commerciële drive;
 • Professionele houding (jij bent het visitekaartje van onze klant!)

Wat bieden wij?

Wij bieden jou de handvaten om jezelf volop te ontwikkelen op het gebied van sales in een prettige ongedwongen werksfeer waar jong leert van oud en oud leert van jong. Wij bieden jou doorgroeimogelijkheden en werken met een junior, medior en senior systeem. Wij kiezen campagnes die bij jou passen en bieden jou de handvaten om je hierin te ontwikkelen. Om de twee weken worden er op vrijdagmiddagen moduletrainingen gegeven. Deze trainingen kunnen je helpen je gespreksvaardigheden en kennis op het gebied van sales te verbeteren.

 • Doorgroeimogelijkheden in de vorm van junior, medior, senior systeem;
 • Aantrekkelijke bonusstructuur;
 • Ongedwongen, prettige werksfeer;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Flexibele werktijden (mogelijkheid om in dagdelen te werken);
 • Moduletrainingen.

 

Wil jij werken bij een snelgroeiend bedrijf en met ons mee denken? Wil jij werken in een relaxte werkomgeving in een jong en divers team waar iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft?

Solliciteer dan op de functie B2B telemarketeer of stuur een mail met jouw CV en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven