Gezocht nieuwe collega's

Client Service Manager

Jessica van Ligten

Vacature

Client Service Manager

Met commerciƫle inslag

 • Dienstverband: Fulltime
 • Plaats: Radarweg, Amsterdam
 • Ervaring: minimaal 4 jaar ervaring

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kernwoorden: cliënt service manager, projectmanager, relatiebouwer, aanpakker, telemarketing, online, leadgeneratie, contentmarketing, marketing automation, omni-channel, contactstrategie

Wat houdt de functie in?

De vacature Client Service Manager (intern beter als projectmanager), biedt een interessante mix van operationele werkzaamheden, functioneel leidinggeven en accountmanagement. Zowel de introductie als de uitvoering van onze campagnes valt onder jouw verantwoordelijkheid. Hierbij ligt de nadruk op het behalen van de gestelde commerciële doelstellingen van de eigen projecten.

Samen met één van onze strategen vertaal je de vraag van de opdrachtgever in heldere projectdoelstellingen. Je definieert de scoping, budgettering en planning en je maakt de business case. Als projectmanager stuur je op het behalen van de afgesproken doelstellingen en borg je dat de leads conform de eisen van de opdrachtgever opgeleverd worden. Je bent daarbij nauw betrokken bij de dagelijkse uitvoering van alle operationele activiteiten.

PRX Content banner vacature uitgelicht Client Service manager

Wat neem jij mee

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 4 jaar werkervaring als cliënt service manager/projectmanager in een (bij voorkeur B2B) leadgeneratie omgeving. Denk aan telemarketing, online marketing, email marketing, marketing automation en / of contentmarketing
 • Analytisch sterk en hebt een goed commercieel inzicht
 • Ervaring project - of programmamanager, als accountmanager of campaign manager is een sterke pré

Jij als persoon

Als projectmanager van ProSpex help je het salesteam en de klant op operationeel vlak succesvol naar de eindstreep.

Mensen durven jou te benaderen met vragen om zo hun kennis te verhogen en gestelde doelen te kunnen behalen. Aan de andere kant ben je kritisch en in staat feedback te geven op een constructieve manier. Ook in hectische tijden blijf jij nuchter, praktisch en onverstoorbaar.

Duidelijk afspraken, afbakening van taken en het schetsen van de juiste verwachtingen bij zowel klant als collega voorkomen onduidelijkheden en onjuiste verwachtingen. ‘Communicator’ is your middle name.

Jij bent een stevige gesprekspartner bij klanten en denkt kritisch met ze mee over de te nemen stappen en verplaatst je in de klant alsof het je eigen investering is. Vanuit die rol bouw je mee aan het succes van het team, optimaliseer je processen en help je bij het behalen van de toegevoegde waarde voor zowel ProSpex als de klant.

Wat bieden wij jou

 • Een uitdagende functie bij dé creatieve specialist in omnichannel B2B leadgeneratie
 • Fulltime functie op onze locatie Amsterdam Sloterdijk
 • Goed salaris
 • Bonusregeling
 • Mobiele telefoon
 • Reiskostenvergoeding, Lease auto of NS Business Card (in overleg)

Wie is ProSpex

ProSpex is dé creatieve specialist in omnichannel B2B-leadgeneratie. Met zo’n 75 collega’s bedenkt en executeert ProSpex creatieve leadgeneratie campagnes voor klanten zoals Leaseplan, NS, International Card Services (ICS), T-Mobile, Essent, Canon, Atos en vele MKB bedrijven. Bij ProSpex komen alle B2B marketing disciplines samen onder 1 dak: van contentmarketing, online marketing, marktonderzoek, en telemarketing tot marketing automation. ProSpex heeft een geheel eigen visie op verkopen. ProSpex ziet verkoop als het logische resultaat van een relatie.

Reageren

Als jij hard werken niet schuwt, graag met ons successen viert, goed bent in het bouwen aan relaties en voldoende bagage meebrengt om ons team te complementeren; reageer dan snel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven
Sluiten

Publicatie

De Nationale B2B Leadgeneratie Benchmark 2017

Wat kunt jij leren van andere succesvolle B2B marketeers?