Werken bij

Duitstalige (native) B2B Telemarketeer

Vacature

Duitstalige (native) B2B Telemarketeer

Wie zijn wij?

ProSpex is specialist in business-to-business leadgeneratie. Wij werken vanuit de visie dat verkoop het resultaat is van een relatie. Vertrouwen ontstaat door elke prospect stapsgewijs te verrassen met relevante inzichten. De kracht van ProSpex is het opbouwen van een slimme contact strategieën met een daarin een combinatie van inspirerend benchmark onderzoek, marketing automation, social engagement en telemarketing middels senior specialisten.

Je werkt in een team van zo’n 75 relatiebouwers (sales, strategen, design & techniek, tekstschrijvers, client service managers, telemarketeers) samen aan mooie projecten voor verschillende grote opdrachtgevers als Nationale Nederlanden, Leaseplan, Microsoft, Canon en vele MKB bedrijven.Je werkt in een team van zo’n 75 relatiebouwers (sales, strategen, design & techniek, tekstschrijvers, client service managers, telemarketeers) samen aan mooie projecten voor verschillende grote opdrachtgevers als Nationale Nederlanden, Leaseplan, Microsoft, Canon en vele MKB bedrijven.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde talenten die hard willen werken. Je hebt een passie voor sales en ziet werken met targets als een uitdaging. We verwachten van je dat je zelfstandig werkt en je verdiept in de klant en campagnes. Eigen initiatief wordt bij ons dan ook zeer gewaardeerd.

Jij beheerts zowel de Nederlandse als Duitse taal (native) in woord en geschrift en kan gesprekken voeren op management-  en directieniveau. Hiernaast ben je minimaal 2 dagen in de week beschikbaar.

  • Duits, native
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Commerciële instelling
  • Ervaring in commerciële (B2B) telemarketing is een pre
  • Flexibele werkinstelling (minimaal 16 uur/week beschikbaar)

Werkzaamheden

In deze flexibele baan zal jij telefonisch prospects gaan benaderen in de Duitse en Nederlandse zakelijke markt. Je werkt op campagne- en doorlopende basis voor onze klanten en bent het startpunt van de relatie tussen hen en hun prospects door zakelijke gesprekken voeren op management- en directieniveau om uiteindelijk een kwalitatief goede afspraak te maken voor de accountmanager in de buitendienst. Je zal gesprekken gaan voeren met potentiele klanten op hoog zakelijk niveau. Hierbij is het belangrijk dat jij een goede overdracht kan schrijven voor de accountmanager van de klant.

Jij als persoon

Jij bent ervaren in het B2B bellen. Met zelfvertrouwen start jij aan de bouw van de relatie met de prospect. Je kunt een hoogwaardig gesprek aan gaan met managers en directeuren van de te benaderen bedrijven. Je werkt zelfstandig aan campagnes, zorgt er voor dat de doelstellingen en targets worden behaald en help jij ook je collega’s waar nodig. Wellicht heb jij die briljante tip voor je collega waardoor hij of zij een afspraak kan noteren. Met jouw open en enthousiaste persoonlijkheid kan je collega’s motiveren en stimuleren. Tijdens het werk wordt je gecoacht en getraind en met een leergierige maar tevens kritische blik ga jij hier direct mee aan de slag. Samen met je collega’s zorg jij voor een prettige werksfeer waarin jong en oud zich thuis voelt. Je bent een professional in het zakelijk bellen en met jou gedrevenheid en passie ben je een aanwinst in ons team.

Wat bieden wij jou

Ben jij die tweetalige agent die ons gezellige team komt versterken? Dan bieden wij jou een flexibele baan met doorgroeimogelijkheden waarin wij jouw training geven in het opbouwen van relaties!

  • Aantrekkelijke bonusstructuur
  • Flexibele werktijden
  • Reiskostenvergoeding (vanaf 15 km)
  • Doorgroeimogelijkheden

Meer weten of direct solliciteren?

Als jij hard werken niet schuwt, graag met ons successen viert, niet schrikt van gestelde targets maar dit nou juist als een uitdaging ziet, dan worden wij blij van jou! Reageer dan snel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven
Sluiten

Nieuws

Grip op je sales in 2018: wat doen succesvolle bedrijven slimmer?

De Nationale B2B Leadgeneratie Benchmark 2018