Vacature

New Business Sales Manager

Amsterdam Sloterdijk – Fulltime

Wil jij jouw sales carrière een boost geven bij een hard groeiende scale-up in Amsterdam? Ben je benieuwd naar de wereld van digital en social media en wil jij alle geheimen van LinkedIn en social selling leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Prospex is specialist in business-to-business leadgeneratie. Wij werken vanuit de visie dat succes in sales het resultaat is van een warme relatie. We ontwikkelen en implementeren content marketing strategieën voor B2B bedrijven waarbij we de sales van de klant positioneren als kennisleider op LinkedIn. Je werkt in het social selling team met samen aan het binnenhalen van mooie nieuwe logo’s als Siemens, PostNL, Visma Raet, Nestlé, CSU, BMW en vele MKB-bedrijven.

Wat houdt de functie in?

Als relatiebouwer heb jij het stuur in handen van het salestraject en je ontwikkelt gerichte salesplannen waarin concrete doelen gedefinieerd worden. Vol zelfvertrouwen ga je het gesprek aan met potentiële klanten, waarbij je onderzoekt of er interesse is voor een samenwerking. En je zorgt voor een goede follow-up waarbij je er niet voor schroomt om de huidige aanpak van je prospect challengen en om de opdracht te vragen.

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste collega die wil helpen om onze groei verder te versnellen. Je hebt passie voor het bouwen van relaties en laat je door niemand tegenhouden.

 • Een succesvol afgeronde HBO / WO opleiding;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in sales of business development;
 • Je hebt laten zien kansen te kunnen converteren naar business;
 • Affiniteit met content marketing, social media en/of leadgen;
 • Proactief, hands-on en daadkrachtig;
 • Communicatief sterk en in staat een serieuze gesprekspartner voor beslissers bij toonaangevende B2B bedrijven
 • Jij excelleert in een omgeving waar je vrijheid krijgt en eigen initiatief de sleutel tot succes;

Wat bieden wij jou?

Je hebt al een paar jaar sales ervaring en geproefd aan succes. Maar je wilt meer. Je wilt de absolute topper worden. Wij bieden jou de handvaten om jouw social selling vaardigheden verder te ontwikkelen in een prettige ongedwongen werksfeer.

 • Een uitdagende functie bij een creatief bureau in omnichannel B2B content marketing;
 • Fulltime functie (36 uur) op onze locatie Amsterdam Sloterdijk (32 uur bespreekbaar);
 • Marktconform salaris;
 • Hele interessante bonusregeling;
 • Laptop en vergoeding mobiele telefoon;
 • Deel-Tesla t om klanten te bezoeken;
 • Pensioenregeling;
 • Gewoon een hele toffe baan met mogelijkheden.

Nieuwsgierig? Leer ons beter kennen

Wil je meer over de functie, lees dan het interview met Pim Drupsteen. Voor een goed beeld van de sfeer op kantoor, checkhier eens naar ons Instagram kanaal. En wil je beter begrijpen wat wij doen, klik dan hier voor onze aanpak voor social selling.

Sales en marketing, een slecht huwelijk?
De customer journey kan de prullenbak in. Om succesvolle sales te doen op basis van marketing, kun je beter spreken van een learning journey. Niemand wil namelijk een verkoper zien. Mensen die iets kopen, willen te maken hebben met een expert. Dat is de visie van Maxim Spek, oprichter van prospex, creatief specialist in B2B-leadgeneratie. Karel Zwaan praat met hem over de huidige trends, waarin de vertrouwensrelatie met de prospect centraal staat. “Voldoende vertrouwen krijg je pas na 7 tot 9 relevante contactmomenten. Cold calling is dood, warm calling leeft én werkt.”

Luister hier naar de podcast

Ben je geïnteresseerd?

Neem contact met Pim Drrupsteen.
Telefoon: +31644999510
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres

Travelport Gebouw
Radarweg 545
1043 NZ Amsterdam

 

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven