Geschreven door:

Roy Beek

Sales & Leadgeneratie specialist

Roy Beek

Nieuws

Benchmark Grip op Acquisitie in de Consultancy

 

De consultancybranche is de afgelopen twee jaar blijven groeien. En hoewel het coronavirus momenteel binnen de branche dreigt om roet in het eten te gooien, is het de verwachting dat – mits we over enkele maanden weer naar een ‘normale’ markt terugkeren – de onderliggende factoren voor de branche goed blijven. Klanten hebben vandaag de dag immers te maken met enorme veranderingen, en vooral digitale disruptie – een rijdende trein die organisaties niet mogen negeren – zorgt er voor dat organisaties een beroep zullen (moeten) blijven doen op de expertise van hun consultants.

Waar liggen uw kansen voor groei in 2020?

Prospex is voor de tweede keer in samenwerking met Consultancy.nl, de laatste was in 2018,  een grootschalig benchmarkonderzoek gestart onder de adviesbureaus van Nederland Met dit onderzoek kunt u de effectiviteit van uw eigen acquisitie inspanningen vergelijken met die van andere adviesbureaus en zien waar u kansen laat liggen. In dit onderzoek gaan we weer in op de volgende vragen:

  • Waar staan consultancy bedrijven met de adoptie van contentmarketing?
  • Hoe volwassen is uw marktbewerking: heeft u grip op de marketingfunnel?
  • Waar liggen in 2020 uw belangrijkste kansen voor groei?

DOE NU MEE AAN DE BENCHMARK

Meedoen kost enkele minuten

Het beantwoorden van de vragen kost slechts 8-10 minuten van uw tijd.

Persoonlijke benchmark

Als dank voor uw deelname ontvangt u direct na afronding een terugkoppeling van uw antwoorden in de vorm van een persoonlijk benchmark met andere vakgenoten. En na afronding van de onderzoeksperiode maken wij de balans op over wat er is veranderd ten opzichte van 2018 en welke conclusies wij daaruit kunnen trekken Deze inzichten zullen wij weer met u delen en kunt u direct gebruiken binnen uw organisatie.

Vertrouwelijkheid

Het onderzoek is een initiatief van Consultancy.nl en Prospex BV. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw antwoorden om. Vragen en/of opmerkingen kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven