Nieuws

ProSpex finalist Ondernemers Prijs Haaglanden 2012

Dat ProSpex genomineerd was voor de Ondernemers Prijs Haaglanden 2012 was al bekend. Vandaag heeft de stichting die de prijs organiseert via een persbericht aangekondigd dat ProSpex officieel ook finalist is geworden voor deze prijs.

dinsdag, 27 september 2011

oph2012

Dat ProSpex genomineerd was voor de Ondernemers Prijs Haaglanden 2012 was al bekend. Vandaag heeft de stichting die de prijs organiseert via een persbericht aangekondigd dat ProSpex officieel ook finalist is geworden voor deze prijs. De jury van de Ondernemers Prijs Haaglanden heeft drie finalisten aangewezen voor de 2012-editie van de prijs, waaronder dus ProSpex.

Op woensdag 16 november zal tijdens een feestelijke avond in Kasteel Wittenburg in Wassenaar de winnaar van de Ondernemers Prijs Haaglanden 2012 bekend worden gemaakt.

De drie finalisten zullen de komende weken onder de loep worden genomen door de jury. Op basis van alle bevindingen zal de jury in een besloten sessie een winnaar aanwijzen. Dit bedrijf ontvangt woensdag 16 november de Ondernemers Prijs Haaglanden 2012.

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven