Geschreven door:

Maxim Spek

Oprichter

Maxim Spek

Nieuws

​Jan Peter Zijl wordt voorzitter Raad van Advies ProSpex

Na vier jaar het voorzitterschap van de Raad van Advies van ProSpex te hebben vervuld geeft Jos Blejie de hamer door aan Jan Peter Zijl.

Jan Peter Zijl wordt voorzitter Raad van Advies ProSpex
 

Omdat zijn rol als CEO van het beursgenoteerde ICT Automatisering al zijn tijd vraagt geeft Jos Blejie na vier jaar het voorzitterschap van de Raad van Advies van ProSpex door aan Jan Peter Zijl.

Jan Peter Zijl

Met Jan Peter Zijl heeft ProSpex een sterke opvolger. Hij was al geruime tijd actief betrokken bij ProSpex ondermeer ad interim in de functie van operationeel directeur. Ook na de interim periode bleef hij de directie van ProSpex ondersteunen met advies. Als geen ander kent hij de branche van klant interactie, ondermeer als eigenaar van diverse ondernemingen en gedurende 13 jaar als directeur bij SNT (het huidige Webhelp), een organisatie gespecialiseerd in multi-channel klantcontact. Jan Peter Zijl zal in de Raad van Advies samenwerken met Hans Veldhuyzen van Zanten (ondernemer achter o.a. Easyhotel Benelux, Trilab en Micreos) en  Arjan van Dijk (IT Manager Stadgenoot).

Raad van Advies ProSpex 

De belangrijkste taak van de Raad van Advies is het adviseren van de directie van het omni-channel leadgeneratie bedrijf. Daarnaast zal de Raad van Advies fungeren als klankbord en toezien op het bestuur. De directie van ProSpex heeft de Raad van Advies samengesteld aan de hand van de jarenlange ervaring van leden en hun senioriteit op de kennisgebieden sales, marketing, finance, ICT, management en telemarketing.

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven