Live masterclass AI in B2B Marketing en Sales

Masterclass AI in B2B Marketing en Sales

Keynote spreker:
Rodger Werkhoven

Live masterclass
4 juni | 14:30-18:00
Naritaweg 70 Amsterdam

Ontdek de impact van AI

Ontdek de impact van AI op de toekomst van B2B marketing, sales en branding tijdens ons exclusieve evenement op 4 juni om 14.30 in Amsterdam.

AI biedt ongekende kansen en uitdagingen. Ook voor B2B marketing en sales. Zijn er over 5 jaar nog wel verkopers nodig? Wat wordt de rol van de marketeer? Hoe relevant is een copywriter nog? Kan ik NU al gebruik maken van AI?

Inspiratie

Laat je inspireren door keynote spreker Rodger Werkhoven, voormalig creative director bij marktleider OpenAI. Als 1 van de wereldwijde AI thoughtleaders zal Rodger een intiem perspectief bieden op het dynamische AI landschap. Hij zal tevens zijn visie op de toekomst met ons delen.

Daarnaast zal hij samen met onze strateeg Bob van der Lee het allereerste door AI gegenereerde merk onthullen!

AI in de praktijk

Onze Strateeg Mehmet Bolat deelt hoe wij inmiddels gebruik maken van AI voor contentcreatie en strategie. Hij neemt je mee in de do’s en don’ts en deelt praktische voorbeelden.

Ten slotte zal Nederlands sales expert Heino Hovingh zijn ervaring delen met het gebruik van AI coaching tools, inclusief praktische toepassingen en valkuilen om te vermijden.

We hebben slechts 60 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij en schrijf je nu in om jouw plek te reserveren! Na inschrijving nemen we contact met je op via e-mail.

Wie?

We vinden het belangrijk dat er een gevoel van gelijkgestemdheid is daarom is deze live masterclass gericht op beslissers zoals directeuren, ondernemers en bestuurders van middelgrote bedrijven. Wil je iemand meenemen? Stuur dan een mail naar benthe@prospex.nl

DATUM:
dinsdag 4 juni

TIJD:
Vanaf 14:30 uur tot 18.30 inclusief aangeklede borrel

LOCATIE:
Naritaweg 70, Amsterdam Sloterdijk

Reserveer hier jouw seats

AI inspiratie sessie