Nieuws

ProSpex erkend als officieel ECABO leerbedrijf

"We vinden het belangrijk om jongeren deze kans op de arbeidsmarkt te bieden. Zo kunnen zij de kennis die op school wordt opgedaan in de praktijk brengen en werkervaring opdoen. Bovendien willen we deze jongeren een stukje arbeidsethos meegeven, waar zij de rest van hun carriere de vruchten van kunnen plukken!"

ProSpex is door het ECABO Kenniscentrum erkend als officieel leerbedrijf. Hiermee laat ProSpex zien, te investeren in de toekomst van jongeren. De jongeren die bij ProSpex aan de slag gaan worden intern opgeleid, waarmee zij in korte tijd een goede positie op de arbeidsmarkt kunnen verkrijgen. 

Maxim Spek: "We vinden het belangrijk om jongeren deze kans op de arbeidsmarkt te bieden. Zo kunnen zij de kennis die op school wordt opgedaan in de praktijk brengen en werkervaring opdoen. Bovendien willen we deze jongeren een stukje arbeidsethos meegeven, waar zij de rest van hun carrière de vruchten van kunnen plukken!"

Wilt u meer weten over deze manier van samenwerken of wilt u bij ProSpex komen werken? Neem dan contact met ons op via: 070 850 66 00.

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven