Geschreven door:

Maxim Spek

Oprichter

Maxim Spek

Nieuws

ProSpex sponsort Mets Open tennistoernooi

Daar waar de actie en resultaat samen komen is ProSpex aanwezig. Het Mets Open tennistoernooi heeft afgelopen jaren bewezen een prachtig sportief evenement te zijn waar spelers en publiek kunnen genieten op het tennispark van Tennisclub de Metselaars in Scheveningen.

ProSpex sponsort Mets Open tennistoernooi. Daar waar actie en resultaat samen komen is ProSpex aanwezig. Het Mets Open tennistoernooi heeft afgelopen jaren bewezen een prachtig sportief evenement te zijn waar spelers en publiek een aantal dagen kunnen genieten op het tennispark van Tennisclub de Metselaars in Scheveningen.


Over ProSpex Mets Open

Sportief staat het ProSpex Mets Open tennis toernooi open voor alle wedstrijdspelers in de categorieën 2 t/m 8. De spelers zorgen er ieder jaar weer voor dat er een prachtige reeks wedstrijden wordt neergezet. Het aantal deelnemers groeit ook dit jaar weer en veel spelers hebben zich al aangemeld. Bekijk hier de spelers die de uitdaging aan willen gaan en zorg dat je er bij bent.  De inschrijving is nog open tot 18 juli. Het belooft weer een prachtige sportieve krachtmeting te worden voor de spelers die elkaar ontmoeten op het court en een feest voor het publiek. Want naast het genieten van mooie wedstrijden staat het ProSpex Mets Open tennistoernooi bekend om de gezelligheid, life muziek en lekker eten & drinken.


Toernooi gegevens

Deelname: De inschrijving voor spelers is open tot donderdag 18 juli 2014, 23.59 uur. 
Toernooidagen: Zaterdag 26 jui tot en met Zondag 3 Augustus
Locatie: HLTC de Metselaars
Adres: Van Berkenboschblokstraat 23, 2586HG Den Haag
Facebook: ProSpex Mets Open 
Aanmelden: Schrijf je nu in via deze link! AANMELDEN


 

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven