Vacature

Content Marketeer

Amsterdam Sloterdijk – Fulltime

Wij zijn een hard groeiende scale-up in Amsterdam Sloterdijk. We werken met inmiddels 40 collega's in 5 landen voor 70 klanten waaronder BMW, Siemens, Nestlé, NS, EuroFiber, OutSystems, maar ook vele MKB bedrijven. Er heerst een work smart, play hard mentaliteit. Een gezonde mix van hard werken en plezier maken. Voor ons groeiende content marketing team zijn we op zoek naar een content marketeer.

Wat ga je doen?

Je werkt met het team (sales, strategen, tekstschrijvers, graphic designers, content marketeers, marketing assistants & sales development representatives, telemarketeers) samen aan mooie opdrachten voor verschillende grote bedrijven in de B2B.
Je werkt zowel campagnematig als op doorlopende basis voor klanten. Samen met het klantteam zet je je in voor succesvolle B2B campagnes waarbij jij zorgt voor de implementatie van de content marketingstrategie op social media en het optimaliseren van leadgeneratie campagnes via social media & call. Als content marketeer ben jij de spin in het web als het gaat om het laten uitvoeren van het content marketingplan dat samen met de klant is opgesteld. Je bewaakt de planning en hebt regelmatig contact met de klant over de stand van zaken.

Wat neem jij mee?

 • HBO werk – en denkniveau en je hebt minimaal 2-4 jaar relevante werkervaring in marketing communicatie aan klantzijde of een bureau;
 • Je hebt ervaring met het laten maken van aantrekkelijke content en de doorvertaling naar (betaalde) campagnes op sociale/digitale kanalen;
 • Je hebt uitgebreide kennis van B2B leadgeneratie, whitepaper marketing en social selling;
 • Ervaring met LinkedIn-advertising, e-mailmarketing en/of content creatie is een pré;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.

Wie ben jij?

 • Je toon eigen initiatief, creëert graag je eigen werk en draagt ideeën aan voor verbeteringen;
 • Je vernieuwt en verlegt graag je eigen grenzen en vindt het leuk om met anderen een gesprek aan te gaan over je vakgebied. Je weet klanten en collega’s te enthousiasmeren voor content marketing;
 • Je denkt mee, pakt aan en weet wanneer welke (bestaande en nieuwe) kanalen en tools te gebruiken en creëert hier de algemene richting binnen Prospex;
 • Je werkt graag zelfstandig maar weet in een team ook een positieve (en kritische) bijdrage te leveren;
 • Je hebt affiniteit met sales in een B2B omgeving.

Doorgroeien

Bij Prospex is er alle ruimte om door te groeien. En daarmee bedoelen we niet alleen je carrière pad, maar ook groeien als mens. Samen zoeken we naar de rollen die het beste passen bij je talenten. Succes is in onze ogen doen waar je goed in bent. De één is goed met cijfers en data gedreven marketing strategieën ontwikkelen. De ander is van nature een echte coach. Het beste wat je kunt worden is jezelf… (eerlijk gepikt van Sylvia Toth).

We zijn dan ook een ambitieus team. Onze cultuur laat zich het beste omschrijven als ‘topsport’ cultuur. Een topsporter wil zichzelf continu verbeteren. We stimuleren gezond eten, veel bewegen en een goede work-life balance. Gelukkige en gezonde medewerkers zijn succesvoller, hebben meer energie en zijn meer betrokken. Win-win voor iedereen.

Er is volop ruimte voor initiatief. Dat kan alleen als fouten maken mag. We helpen je diverse vaardigheden te ontwikkelen en verschillende vakgebieden te ontdekken. We werken voor veel verschillende klanten en we ondersteunen hen met uiteenlopende type marketing activiteiten. Je kunt bij ons doorgroeien binnen de afdeling waar je bent begonnen, maar ook stappen maken bij één van onze andere marketing afdelingen. The sky is the limit!

Extra voordelen die de baan nog aantrekkelijker maken:

 • Fulltime functie, maar 32 uur is bespreekbaar
 • Een marktconform salaris
 • Laptop en mobiele telefoonvergoeding
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Goede & open werksfeer met gezellige borrels op ons dakterras met uitzicht over Amsterdam. Regelmatig leuke uitjes! We zijn in september 2022 met het hele team naar Istanbul geweest!

Nieuwsgierig? Leer ons beter kennen

Wil je meer weten over de functie, lees dan eens het interview  met een van onze Content Marketeers.

En wil je alvast meer lezen wat over wij doen, klik hier voor onze aanpak voor social selling. Wil je de sfeer bij ons sfeer proeven? Kijk hier eens naar ons Instagram kanaal. 

 Wat kun je verwachten van de sollicitatie procedure?

 • Online kennismaking
 • Een relevante opdracht in combinatie met kennismaking met 1 of 2 van de managers
 • Een gesprek op kantoor om elkaar beter te leren kennen
 • Afrondend telefonisch gesprek om contractuele zaken te bespreken

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Coco van Bueren.
Mobiel: +31 6 43150287
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reageren

Als jij hard werken niet schuwt, graag met ons successen viert en ‘digital’ jouw middle name is, stuur dan snel je CV en motivatie – in welke vorm dan ook – naar Maureen via bovenstaande contactgegevens.

 

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven