Vacature

Afstudeerstage Marketing

Amsterdam Sloterdijk

Wij zijn een hard groeiende scale-up in Amsterdam Sloterdijk. Wij werken vanuit de visie dat verkoop het resultaat is van een relatie. Prospex is specialist in business-to-business leadgeneratie. Wij ontwikkelen inventieve campagnestrategieën waarbij stapsgewijs kennis wordt gedeeld met de doelgroep. Het LinkedIn platform vormt daarbij het fundament. Het communiceren van relevante informatie, op het juiste moment en aan de juiste doelgroep brengt onze klanten van koud contact naar een warme relatie. We werken met inmiddels 40 collega's in 5 landen voor 70 klanten waaronder BMW, Siemens, Nestlé, NS, EuroFiber, OutSystems, maar ook vele MKB bedrijven. Er heerst een work smart, play hard mentaliteit. Een gezonde mix van hard werken en plezier maken. Binnen onze groeiende organisatie hebben wij ruimte voor afstudeerstagiaires.

Wat ga je doen?

Als marketing stagiaire houd je je vooral bezig met de marketingactiviteiten van Prospex zelf. Je bent verantwoordelijk voor de groei van het aantal volgens op social media, contact leggen met onze doelgroep en het organiseren van kennis events.

 • Posten van content (incl. advertising) op LinkedIn, Facebook, Youtube en Instagram inclusief bijpassende hashtags en teksten
 • Content schrijven en maken, in samenwerking met copywriters en onze designer
 • Optimalisatie van de website
 • Organiseren van kennisevenementen
 • Bijhouden en uitvoeren van marketing kalender en verzorgen van wekelijkse rapportage
 • Extra ondersteuning op marketingactiviteiten voor onze klanten

Naast het uitbreiden van kennis, vaardigheden en ervaring. Krijg je ook voldoende ruimte voor het uitvoeren van een afstudeeropdracht. De vraagstelling voor de opdracht bepalen we in overleg.

Wat neem jij mee?

 • Studerend HBO of WO
 • Enige (stage) werkervaring binnen een administratieve omgeving
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift

Wie ben jij?

 • Je wilt graag leren en de beste worden
 • Je houdt van een commercieel gedreven omgeving
 • Je hebt affiniteit met (online) marketig
 • Je bent ondernemend ingesteld en communicatie vaardig

Wat bieden wij jou?

We leren je alle geheimen van LinkedIn en social selling. Daarbij leer je veel verschillende klanten kennen. Je gaat ervaren wat de dynamiek is binnen een grote corporate, maar ook snelle scale-ups zijn klant bij Prospex. Heb je internationale ambities? Dan kun je ook internationaal ervaring opdoen!

We bieden je een leuke uitdagende leerzame stage periode, waarin je veel ervaring kunt opdoen en kunt werken aan een gave afstudeeropdracht.

Doorgroeien

Bij Prospex is er alle ruimte om door te groeien, ook voor stagiaires. En daarmee bedoelen we niet alleen je carrière pad, maar ook groeien als mens. Samen zoeken we naar de rollen die het beste passen bij je talenten. Succes is in onze ogen doen waar je goed in bent. De één is goed met cijfers en data gedreven marketing strategieën ontwikkelen. De ander is van nature een echte coach. Het beste wat je kunt worden is jezelf… (eerlijk gepikt van Sylvia Toth).

We zijn dan ook een ambitieus team. Onze cultuur laat zich het beste omschrijven als  ‘topsport’ cultuur. Een topsporter wil zichzelf continu verbeteren. We stimuleren gezond eten, veel bewegen en een goede work-life balance. Gelukkige en gezonde medewerkers zijn succesvoller, hebben meer energie en zijn meer betrokken. Win-win voor iedereen.

Er is volop ruimte voor initiatief. Dat kan alleen als fouten maken mag. We helpen je diverse vaardigheden te ontwikkelen en verschillende vakgebieden te ontdekken. We werken voor veel verschillende klanten en we ondersteunen hen met uiteenlopende type marketing activiteiten. Je kunt je bij ons ontwikkelen binnen de afdeling waar je stage loopt, maar je kunt ook een kijkje nemen bij één van onze andere marketing afdelingen. Wellicht kun je na je stage wel bij ons aan de slag!

Extra voordelen die de baan nog aantrekkelijker maken:

 • €350 euro stagevergoeding (Dit bedrag geldt bij fulltime meelopen)
 • Flexplekken op kantoor in Amsterdam Sloterdijk (vlakbij NS station Sloterdijk) en thuiswerken
 • Werken in een leuk jong team
 • Mogelijkheid op een leuke job bij ons

Nieuwsgierig? Leer ons beter kennen

Wil je meer weten over wat wij doen, lees dan eens ons recente onderzoek naar social selling

Wil je de sfeer bij ons proeven? Kijk eens naar ons YouTube kanaal.

Nieuwsgierig? Leer ons beter kennen

En wil je alvast meer lezen wat over wij doen, klik hier voor onze aanpak voor social selling. Wil je de sfeer bij ons sfeer proeven? Kijk hier eens naar ons Instagram kanaal. 

 Wat kun je verwachten van de sollicitatie procedure?

• Online kennismaking met de recruiter
• Online kennismaking met de afstudeerbegeleider
• Een informeel gesprek bij ons op kantoor om elkaar beter te leren kennen
• Afrondend telefonisch gesprek om stageovereenkomst en afstudeeropdracht af te stemmen

Heb je interesse of vragen?

Neem dan contact op met onze recruiter Maureen.
Mobiel: 06-24 25 18 43
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reageren

Als jij hard werken niet schuwt, graag met ons successen viert en ‘digital’ jouw middle name is, stuur dan snel je CV en motivatie – in welke vorm dan ook – naar Maureen via bovenstaande contactgegevens.

 

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Maak een afspraak

Naar boven